Zwemfed
Prov WVL
Info zwemclub
Programma wedstrijden
Info wedstrijden
Controle inschrijvingen
Definitieve inschrijvingen
Clubrecords
Activiteiten
Open water
Privacy policy
API
 
 

Badhuis Welkom op de website van MZK. Volgende wedstrijd: Grote Prijs Stad Kortrijk op 27+28/04/2024.
 
Lendava dag 5
Het verslag van de Stage Lendava – Dag 5 op dag 5

In Barvaux zit de eerste stage er al op en langs deze weg toch een dikke pluim voor de begeleiders ginder. Alvast veel succes gewenst op het Eendjescriterium komende zondag!
Intussen draaien de stages in Zwevegem (wuifje naar het team ginder) & hier in Lendava op volle toeren. Misschien de moment om eens te schetsen hoe het dagverloop er uit ziet.

De Jeugdlabels worden om 7u gewekt & worden tegen 7u30 aan het ontbijt verwacht. Om 8u15 start de droogopwarming zodat de 1e zwemtraining kan van start gaan om half negen. Er wordt gezwommen tot 10u & daarna wordt er nog een halfuur uitgetrokken voor stretching, rekkeroefeningen en/of rompstabilisatie. Tegen 10u45 zit het ochtendgedeelte er op, en kunnen de zwemmers zich naar hun huisjes begeven. Ze hebben dan vrij tot het middageten om 12u.
Na het eten is er platte rust, en gezien de zware trainingsarbeid slaagt nagenoeg iedereen er in om deze effectief te benutten.
Tegen 14u15 worden de zwemmers uit hun bed gelicht om tegen 14u30 te starten met een uitgebreide droogopwarming in de luwte van de bomen. Tegen 15u duiken de eerste zwemmers het water in om er pas 2 uur later terug uit te kruipen (soms mag je dat vrij letterlijk nemen). Opnieuw volgt een stukje droogland, zij het ditmaal een pak rustiger. Tegen 17u30 zijn de zwemmers vrij en dit tot aan het avondeten om 19u. Nadien is er het dagelijkse communicatie-moment en ev nog een filmpje. Tegen 21u (met enige marge) zijn de zwemmers verondersteld slapensklaar te zijn.

De Goldlabels hebben hetzelfde ochtendregime als hun jongere collega’s met dat verschil dat ze s’ochtends eerst een uitgebreide dryland-sessie hebben en pas om 10u starten met de zwemtraining.
Het middageten & de platte rust schuiven mee op, wat maakt dat de 2e dryland-sessie pas om 15u begint en de zwemtraining om 17u. Tegen 19u45-20u schuiven ook zij de voetjes onder tafel voor de laatste maaltijd van de dag, en dan zijn ze nog vrij tot ongeveer 22u, afhankelijk van leeftijd & behoefte aan rust.

Voor wie er aan zou twijfelen (Martine? ;-)), we zijn hier dus wel degelijk niet op vakantie, ook al zouden de foto’s misschien anders doen vermoeden. Vandaag was voor beide groepen een dag met zware prikkels die duidelijk zijn aangekomen. De zwemmers waren murw deze avond, maar als dat het resultaat is van hard trainen & massa’s inzet, dan kunnen de trainers enkel tevreden zijn.

Vandaag was er ook de wissel in het begeleidingsteam: Thérésine, Laura & Stefanie ruilen Lendava terug in voor ons Belgenlandje. Een dikke merci voor jullie inzet de voorbije week.
Maar, geen nood, de wisselspelers Lode & Ann zijn al ter plaatse en volop aan het inwerken & acclimatiseren 

De award van de dag is opnieuw voor een trainer: Kris slaagde er in om de code van zijn reiskoffer te veranderen en het koste hem welgeteld 549 pogingen vooraleer hij aan zijn verse kleren geraakte 



beelden van toch wel hard trainende zwemmers

 


 
COMMENTAAR
 


5. Els (06/07/2013 16:54:49)
Om Guillaume zover te krijgen; ....
Gelukkig maar kapot, zoals hij 't zei!
Charlotte heeft nog een verrassing voor u in petto, nog efkes wachten tot 11 juli , .......
 


4. chloe (06/07/2013 16:05:48)
bonne anif a mijn broer nico en veel courage allemaal.
 


3. Steven D. (06/07/2013 12:38:27)
Jullie hebben ze eindelijk eens rustig gekregen. Wat waren de plannen van de trainers en begeleiders da 's avonds... :-p
 


2. Christiane (06/07/2013 08:15:10)
Ze zien er versleten uit. Hou vol.
 


1. Martine (05/07/2013 23:10:50)
Het zag er zelfs heavy uit :-)
 


   
Geef zelf commentaar
 
Naam
Bericht
   

 


160781 bezoekers sinds 11/01/2003

© 2002 concept zwemclub.be .. Hosted by prodius.be

 
Adis werkkledij
Axis Finance
Badhuis
Calis Projects
De Saedeleer
Penez
Lauwers
Remeha
Vanluchene
Uitpas