Zwemfed
Prov WVL
Info zwemclub
Programma wedstrijden
Info wedstrijden
Controle inschrijvingen
Definitieve inschrijvingen
Clubrecords
Activiteiten
Open water
Privacy policy
API
 
 

Badhuis Welkom op de website van MZK. Volgende wedstrijd: BK Open in Antwerpen op 19+20+21/04/24.
 
Stage Zwevegem dag 4
Dag 4 ging van start, enkele zwemmers vulden hun buikje met de laatste sandwiches. De anderen (moesten) kiezen voor wit of bruin brood met choco of confituur. Hierdoor kregen ze kracht om een nieuwe drylandsessie of theoriesessie te volgen.
Bij de drylandsessie een gelijkaardig concept, maar het enthousiasme was er niet minder door: inhaalraces, suicide run, ratten en raven alias vlinderslag en schoolslag, tienbal,… De reactiesnelheid was niet van iedereen even goed. Onze trainer-regisseur zegt: “als het voor de Windels met ballen te maken heeft….”
Ondertussen gaf meester Windels een theoriesessie aan de hand van videobeelden. De structuur was misschien wat zoek, maar het was daarom niet minder interessant. De zwemmers konden daarmee dan direct aan de slag op training.
Na een stukje fruit konden de zwemmers er tegenaan voor een nieuwe training. Ditmaal waren het 5 verschillende schema’s, waaronder een privétraining voor Robbe. De ochtendtraining was spectaculair voor Emiel: hij brak het wereldrecord afduwen, 3 fly-kicks en dan uitglijden. Mochten er scheidsrechters aanwezig zijn dan kreeg hij zeker en vast een rode kaart, want 18.5 meter onder water zwemmen is een uitsluiting waard. Maar toch Emiel, dikke proficiat! De startblokken kwamen efkes op bezoek, maar het was te warm in het zwembad, dus kropen ze vlug terug in de berging. Zaterdag doen ze een nieuwe poging.
Zoektocht nr 4 kon starten bij het terugkeren in de zaal. Deze keer echter zonder happy end. Er is een snoodaard met het eten van Tille verdwenen! Dan kon zoektocht nr 5 beginnen naar een andere maaltijd voor Tille, maar alle slagers, broodjeszaken, lingeriewinkels, … waren dicht. Gelukkig was de pastabar open, dus kon Tille toch nog een groot bord pasta eten. De andere zwemmers vielen ondertussen op de bollekes in tomatensaus. Er werd heel goed en veel gegeten, alles was op!
Tijdens de middagrust was er één heel luidruchtige zwemmer, maar toch lag ze te slapen en ja hoor ook “een beetje” te snurken. Wie maakt er morgen kabaal?
Bij de namiddagactiviteit was er een strijd tussen trainers en zwemmers bij het spelletje jungle speed. De zwemmers hadden geen schijn van kans. In een mum van tijd hadden de trainers geen kaartjes meer en dan deed Fenne nog niet mee.
Voor groep 2 stond er deze namiddag een omnisportactiviteit op het programma: een partijtje honkbal en een duivels voetbalpartijtje. Het ging er soms fel aan toe. De winnaarsmentaliteit is er zeker al: was de bal nu in? De discussies laaiden hoog op, maar de trainers hielden de controle over het spel.
Terwijl groep 2 zich amuseerde in de zon, keerde groep 1 terug naar het zwembad. Niet alle zwemmers verstonden de techniekset in vlinderslag, maar na een tekening van onze artiest-trainer-redder-regisseur-meester-begeleider was alles heel duidelijk. Tore en Louka kregen op het einde van de training een privéles hoe vlagjes opruimen. Het verschil tussen vasthouden en weggooien was niet altijd duidelijk… en oprollen, tja….nog veel minder duidelijk. Kortom er is nog veel werk aan. Morgen opnieuw oefenen, oefenen, oefenen…
Tot morgen!

en de fotos van de dag
en nog wat fotos
en nog wat speciallekes

 


 
COMMENTAAR
 


2. Dorine (04/07/2014 10:51:07)
Wat is dat toch met Tille's eten? ;-) Bedankt voor het zoeken naar een lekkere oplossing!
 


1. F. MORGA (04/07/2014 00:39:10)
Vlaggen plooien,... straks tegen de klok...???
Mooi onderwaterbeeldmateriaal van onze t-r-r-m-b !!!
Opletten morgen bij de buitenactiviteiten, smeren misschien, het zou normaal nog warmer worden dan vandaag...
 


   
Geef zelf commentaar
 
Naam
Bericht
   

 


160659 bezoekers sinds 11/01/2003

© 2002 concept zwemclub.be .. Hosted by prodius.be

 
Adis werkkledij
Axis Finance
Badhuis
Calis Projects
De Saedeleer
Penez
Lauwers
Remeha
Vanluchene
Uitpas