Zwemfed
Prov WVL
Info zwemclub
Programma wedstrijden
Info wedstrijden
Controle inschrijvingen
Definitieve inschrijvingen
Clubrecords
Activiteiten
Open water
Privacy policy
API
 
 

Badhuis Welkom op de website van MZK. Volgende wedstrijd: BK Open in Antwerpen op 19+20+21/04/24.
 
Stage Zwevegem dag 2
Het begon allemaal deze morgen in het schooltje. Groep 1 kreeg een leerrijke interessante theoriesessie van Thijs. We lieten de zwemmers discussiëren over zwem, eet- en slaapgewoonten. Met hier en daar een rake opmerking slaagden we er toch in om tot een besluit te komen (of konden we ook daar nog over discussiëren?). Groep 2 had een intensieve drylandsessie in de opkomende zon waarbij er naast de stabiliteitsoefeningen ook heel wat afgelopen werd. Ook de burpees konden hier niet ontbreken…
Vervolgens kwamen de 2 groepen weer samen voor de dagelijkse ochtendduik. Ook bij het zwemmen lag het accent op de vele meters. Samen klokten we af op 2.5 km + 3.3 km + 3.6 km + 3.7 km + 3.8 km + 4 km + 6 km + 6.2 km, ja we hebben vele (deel)groepen. We wachten vol spanning op de totaal afgelegde weg in het water in uw reacties.
Als middagmaal genoten we van de groene soep (dit maal iets donkerder dan gisteren) en vol-au-vent met puree. Er werd druk gediscussieerd wat de letterlijke Nederlandse vertaling is van vol-au-vent. Er was ook salade… maar deze bewaren we voor morgen (bewust of niet?). Tijdens de afwas kon Gaëlle haar niet bedwingen en het bedje van Arthur of Thibaut of Tibault moest er aan geloven. De platte rust was al meer rust dan gisteren, dat belooft voor de rest van de stage.
Voor de start van de namiddagactiviteiten werden de golden trials geïntroduceerd. Daarna konden we vertrekken. Bij groep 2 kon de oorlog met woorden omgezet worden in een fluo-oranje oorlog met paint- (of was het pijn) ball. Team politie nam het op tegen team terrorisme in 3 verschillende disciplines. De eindstand was 2-1 voor het team politie. Daarna moest alle munitie opgebruikt worden in een hevig gevecht van allen tegen allen. Vanavond kan iedereen de oranje verf verwijderen en de blauwe plekken tellen…
De namiddagtraining van groep 1 was goed, kort en bondig. Deze keer stopte de teller op 1.5 km, 2.5km, 3km, 3.5 km. Het zeemonster zorgde echter wel terug voor vele decibels.
Goed rusten deze avond, vroeg in bed en tot morgen!

En de foto's van de tweede dag
watch the movie
 


 
COMMENTAAR
 


   
Geef zelf commentaar
 
Naam
Bericht
   

 


160671 bezoekers sinds 11/01/2003

© 2002 concept zwemclub.be .. Hosted by prodius.be

 
Adis werkkledij
Axis Finance
Badhuis
Calis Projects
De Saedeleer
Penez
Lauwers
Remeha
Vanluchene
Uitpas