GOLD Swimming Team site
Clubrecords
Prov WVL
VZF

Badhuis Welkom op de website van GOLD Swimming Team - Afdeling Menen (GM). Volgende wedstrijd: Paasmeeting in Waregem op 21/4/2014.

6° IC - Veurne - 13/4/2014
Een beperkte delegatie van onze GM-zwemmers was op 13/4 van de partij in het Veurnse water. Miguel behaalde zilver op 200WS. Ook nog een toptien voor Reini (4de in 100WS) en Tore (10de op 200SS). Proficiat!
Uitslag.

ETHIAS Challenge Jeunesse 29-30/03
Deze waren we nog vergeten te vermelden.

De jeugdgoldlabels gingen zoals het echte profs betaamt de arena verkennen waar de Belgische Jeugdkampioenschappen zullen doorgaan.
We namen deel aan de ETHIAS Challenge Jeunesse 29-30/03. Dit verkenningstochtje leverde toch enkele leuke tijdsverbeteringen op.

de Gold uitslag

5° IC - Zwevegem - 23/3/2014
3x brons voor GM: Malou (200VS) - Miguel (100SS) en Pieterjan (200VL) behaalden de bronzen plak. Proficiat!

WVL Sprint - Brugge - 15/3/2014
Sterke results door onze GM-zwemmers: 6xgoud - 6xzilver - 3xbrons! Behaalden goud: Indra (50SS - verbeterde hiermee haar eigen clubrecord!) - Nicolas (50VL + 50RG) - Tim (50VL) - Anthony (50VL + 50RG). Zwommen zich naar de zilveren plak: Miguel (50SS) - Lara (50RG) - Nicolas (50VS) - Tim (50VS) - Jannes (50RG) - Anthony (50VS). Wonnen brons: Goan (50VS) - Matis (50SS) - Jannes (50VS).
Behaalden een top5-plaats: Malou (50VS + 50SS) - Julie (50VL) - Guillaume (50VL + 50RG) - Helena (50VS).
Sterk gezwommen, keep on going!
Uitslag.
   commentaar (5)

4° IC - Tielt - 9/3/2014
Onze andere competitiezwemmers trokken op 9/3 naar Tielt.
Daar kreeg Maxime brons op de 400WS en mocht Reini net het podium niet op, ze werd 4de op 100SS. Well done!

MEGA - Gent - 8/3/2014
Onze (jeugd)goldlabels waren op 8/3 van de partij in Gent. Louka behaalde 2x goud (200VS + 200WS, 2 nieuwe clubrecords). Nicolas won zilver op 200VS, brons op 200WS en werd 4de op 100RG. Lara (100RG) en Indra (100SS) grepen net naast het podium en werden allebei 4de. Proficiat!

Nog beter nieuws!
Op de VJK, in dit in 50m-bad, werden maar liefst 6 clubrecords verbroken: Nicolas (200VS) - Indra (100 en 200SS) - Louka (200VS - 400VS en 100VL). Well done, keep on the good work!

Nog goed nieuws!
Tussen alle medaillegeweld, we zouden het bijna vergeten, legde onze Tony zaterdag 8/2/14 zijn praktische proef af van KP op de VJK. KP is de hoogste graad van official die je via examens kan bereiken.
Ook daar bereiken we de top! Proficiat Tony!

commentaar (11)

Vlaamse jeugdkampioenschappen - Antwerpen - 8+9/2/2014
Dit kampioenschap is er eentje om in te kaderen! Eindbalans voor de jeugdgoldlabels: 16 medailles: 6 gouden - 9 zilveren - 1 bronzen, een gigantisch hoog percentage besttijden & bovenal een fantastisch team dat er 2 dagen stond.
De hamvraag van dit kampioenschap was: zwemt Louka eenzelfde prachtig kampioenschap als vorig jaar? En het antwoord was, JA! Louka behaalde opnieuw 5 Vlaamse titels.
Bedankt aan alle zwemmers, supporters, officials, afgevaardigden, trainers & allen die dit mogelijk maakten.
Jullie waren grandioos.

commentaar (9)

3° IC - Zwevegem - 2/2/2014
De goldjeugdlabels en competitie van GM waren aanwezig op deze interclub georganiseerd door GOLD SWIMMING TEAM.
Louka, Nicolas, Indra en nieuwkomer Malou konden eremetaal bemachtigen.
Klik om de uitslag van de 3e interclub HL Zwevegem te bekijken : uitslag GOLD of volledige uitslag.
Er is ook een fotoalbum van de wedstrijd gemaakt.

Meeting Lille (FRA) - 31/1, 1+2/2/2014
Dit WE komen de GOLD-Labels opnieuw aan de start bij onze zuiderburen te Lille. Naast Tim, Anthony, Jannes en Guillaume zijn ook onze competitiezwemmers Tille Willemyns en Lore Beelprez van de partij.
Programma.
GO-GO-GOOOOOOOOOOOOOO!

Lille zit er op! Een lastig maar succesvol weekend! Ja, ook in Lille hebben ze het geweten dat GOLD er was!
Elke dag een aantal medailles, vele besttijden, totaal 33 finales...
Proficiat Gold labels en competitiezwemmers en trainers en geniet van een weekje (of enkele dagen) verdiende rust!

Flanders Speedo Cup - Antwerpen - 25+26/1/2014
Superresultaten van onze GM-deelnemers Anthony, Tim, Jannes en Guillaume. Allen lieten na een periode van zware arbeid een mooie progressie optekenen. PROFICIAT!
Jodie zwom naar gewoonte, zouden we bijna durven zeggen, finale op deze FSC op 100VL. Mara keek trots naar mama vanaf de tribune!

In afwachting van de GOLD-uitslag hieronder de uitslagen van de reeksen.

Uitslag zaterdag.
Uitslag zondag.

De inschrijflijsten voor het VJK staan online - Klik hier.
   commentaar (4)

2° IC - Veurne - 19/1/2014
Ziezo onze eerste wedstrijd van 2014 zit erop. En het was meteen in orde. Naast de competitiezwemmers van beide GOLD-afdelingen, die het voortreffelijk deden, waren ook de Jeugdgoldlabels aanwezig op deze interclub. Niet iedereen kon zijn favoriete nummer zwemmen, maar de inzet was 100 %, en dat telt!
Deze coctail resulteerde in tal van podiumplaatsen, we wachten nog eventjes op de GOLD-uitslag om te genieten van de goeie chrono 's die genoteerd werden.
Op naar het Vlaams Jeugd Kampioenschap.
Enkele foto' s podia.

GOLD-uitslag.
Mochten het podium bestijgen : Indra, Lara, Louka, Maxime en Nicolas! Proficiat ook aan de andere zwemmers voor de vele besttijden! Lara vestigde een nieuw CR op 200RG!

Originele nieuwjaarswensen
De jeugdgoldlabels wensen u een gelukkig nieuwjaar.
*** Happy New Year ***!
   commentaar (1)

Nieuwjaarswensen
Het bestuur en de medewerkers van MZK - GOLD afdeling Menen wensen u in 2014 veel sport-, zwem- en supportergenot, een voorraad antwoorden op al je vragen, veel ontspannende momenten en heel wat inspiratie om de komende uitdagingen op een frisse manier aan te kunnen!
Daarnaast ook nog een karrevracht medailles.

GO GOLD!

commentaar (1)