Twittter
Open water
Prov WVL
VZF

Badhuis Welkom op de website van GOLD Swimming Team - Afdeling Menen (GM). Volgende wedstrijd: Zwevegems waterfeest te Zwevegem op 2/9/2018.

Open water - 11/8/2018
Uitslag jogging 2000m of volledige uitslag.

Grote prijs vrienden van MZK

Privacy policy MZK
De bescherming van je privacy vinden we bij MZK heel belangrijk. Wat gebeurt er met je persoonsgegevens? Daarover willen we je transparant informeren en controle geven.

Op 25 mei 2018 gaat de General Data Protection Regulation (GDPR) in. Dat is de nieuwe privacywetgeving om de persoonsgegevens van Europese burgers beter te beschermen. Vanaf die datum is ook ons privacybeleid helemaal in lijn met GDPR. We leggen je graag uit wat dit voor jou betekent.

We stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat je jouw persoonsgegevens in alle veiligheid aan ons kan blijven toevertrouwen. Zo bevestigen we de principes van ons huidig privacybeleid.

Alle details hierover vind je terug in onze privacy policy die je kan vinden op onze website (knop hiernaast).

Organisaties MZK
Op het einde van dit seizoen wordt het naar jaarlijkse gewoonte héél druk bij MZK.
We organiseren een zwemshow (zeker voor de zwemschool leden een must) meedoen is de boodschap !
We organiseren een BBQ met vaderdag (nog géén cadeau ?)
We organiseren een open water wedstrijd, wie wil er ns zwemmen in de Leie, dan kan het ! (er is een zwemjogging)
Kortom lees onze nieuwsbrief. Het leest wat moeilijk op het scherm, binnenkort delen we een papieren versie uit.

Ettelbruck - 21+22/4/2018

5° PC WVL - Ieper - 15/4/2018

Paasmeeting - Waregem - 2/4/2018

Supersnelle Tim Camerlynck in Ettelbruck
Tim Camerlynck leverde een prachtprestatie op de Luxemburgse wedstrijd te Ettelbruck. Hij werd uitgeroepen als beste buitenlandse zwemmer van het tornooi. Hij zwom bijna alle finales maar als kroon op het werk zette hij een Chrono neer van 50:85 op 100 CR. Dit maakt van Tim meteen ook de snelste MZK er ooit op dit Koninginnenummer . Proficiat !

commentaar (1)

4° PC WVL - Zwevegem - 18/3/2018