Twittter
VZF
Open water knop
Splash

Badhuis Welkom op de website van GOLD Swimming Team - Afdeling Menen (GM).Volgende wedstrijd: VJK in Antwerpen op 5-6-7/2/2016.

Vlaams Jeugd Kampioenschap 2016
De eerste belangrijke wedstrijd van het seizoen 2015-2016 kunnen we niet anders dan bejubelen. De resultaten waren eersteklas.

Via Facebook en Twitter bereikte de informatie bijna in real time de supporters. De aanwezige brullende supporters op de tribune konden live meekijken.
De uitslag van vrijdag
De uitslag van zaterdag
De uitslag van zondag

fotos zaterdag
fotos zondag
Het filmpje van de 4x100VS benjamins

Programma BJK 2016 on line
Programma BJK
Limieten

IC 1 van 2016
De JGL 's lange afstand en sommige andere lange afstand fanaten zakten af naar Tielt voor de eerste IC van 2016.
Dat sommigen reeds in topvorm verkeren na de stages kan je merken aan de uitslag.
DE GOLD UITSLAG
DE VOLLEDIGE UITSLAG

Stage Hofstade
Een hele reeks fotos zijn beschikbaar van de stage Hofstade.
KLIKKIE

Nieuws stage
Zoals iedereen intussen weet , heeft de sociale media onze website als nieuwsbron tijdens stages in no time vervangen. Dus nieuws betreffende onze stages vindt u op facebook via de pagina Gold Swimming Team.
Via de evenementenpagina's vindt u de juiste stage.
Veel plezier
   commentaar (0)

Nieuwe Belgische records 100 en 200 WS (25m) voor Manu !
Op de Schotse nationale kampioenschappen klein bad te Edinburgh (11-13/12) heeft Emmanuel Vanluchene schitterend gepresteerd. Hij zette vrijdag zijn Belgisch record op de 100 wissel scherper naar 52.59 (vorige BR 52.63) en verpulverde zijn Belgisch record 200 wissel op zaterdag (nieuwe BR 1:55.17 - vorige BR 1:56.70). Proficiat!

Watch the race

9 ° interclubtornooi
Het 9 ° interclubtornooi zal wss de MZK geschiedenis ingaan als de wedstrijd met fenomenaalste persoonlijke tijdsverbeteringen ooit.
De 400 CR werd door Himpe Thieben met meer dan een minuut onderuit gehaald. Met die tijdsverbetering , die hem naar 6:10.51 bracht, veroverde hij dan meteen ook de 3 de plaats bij de 10-jarigen. Fernando Dehaudt legde beslag op de eerste plaats met een heel mooie tijd van 5:40.45.
Bij de 9 jarigen kon ook Stan Descamps een derde plaats bemachtigen. Op de 200 RG bij de meisjes 9 jaar was Faye op een na de beste.

De uitslag
   commentaar (2)

Zwemmer in de kijker
Op de site van Swimnation.be staat Stijn Depijpere in de kijker. Stijn was te gast op onze zwemshow en traint op vrijdagavond geregeld mee met de Goldlabels.

Stijn Depypere in de kijker

BK korte baan
Gold zette met Emmanuel Vanluchene, Matthieu Mattelaer die beiden van zich lieten spreken, dit weekend hoogstaande prestaties neer. Onze MZK ‘ ers Herman Lara, Himpe Jannes en Tim Camerlynk waren ook van de partij. In deze open wedstrijd (geen leeftijdscategorieën) met alle Belgische Toppers is het als cadet of junior geen gemakkelijke opgave om zich in de kijker te zwemmen. Bij ons echter wekken de resultaten toch de nodige indruk.
Bijna op alle gezwommen nummers werden besttijden gehaald. Enkele clubrecords van o.m. van Gaëlle Halsberghe en Jonas Beelprez werden gebroken.
Het harde werk en de samenwerking binnen de Gold Swimming Team groep loont !
Live slow, swim fast !

De gold uitslag
De uitslag

Podium 200 WS te Brugge op 8/11/2015
   commentaar (4)

Uitslagen memoral Anteunis Gent 24-25/10, Pacofeest Tielt 24
Op de Memorial Anteunis zetten de Goldlabels opzienbarende prestaties neer. Op het Pacofeest maakten onze jongste zwemmertjes kennis met wedstrijdzwemmen en sommige ook met het podium. Tijdens de 400 m van Tielt zwommen de meisjes van 2006 zich in de kijker met een volledig Gold Podium op de 400 m CR met nog een 4 de plaats erbij
* memorial Anteunis Gent 24-25/10 : uitslag GOLD of volledige uitslag
* Pacofeest Tielt 24/10 : volledige uitslag
* 400m van Tielt 25/10 : uitslag GOLD of volledige uitslag

Seizoen 2015-2016 opgestart
Ziezo de eerste wedstrijden zitten erop. Zowel de goldlabels, goldjeugdlabels en overige competitiezwemmers kwamen al aan de start en dit op verschillende lokaties. Alhoewel de inzet zoals altijd mateloos is, de prestaties beloftevol, de medailles in het rond vliegen, zijn nog niet alle zwemmers messcherp.

Laat ons nog wat trainen

de uitslagen

De Gold Uitslag
De volledige uitslag
De volledige uitslag ISF Aachen
Uitslag Gold ISF Aachen

Relaas van de voorbije Golden Summer
Hierbij een totaal verslag van de prestaties van voorbije zomer. neem wat tijd en klik hier

De start van het nieuwe wedstrijdseizoen laat nog wat op zich wachten. Vandaag werd immer de interclub Torhout afgelast wegens technisch defect in het zwembad.
   commentaar (2)

Zwemseizoen 2015-2016
Onze wedstrijdkalender staat op de site. De samenstelling van de diverse groepen staat bovenaan het blad met het aantal trainingen per week.
In de kalender zelf kan je zien welke groepen deelnemen aan welke wedstrijden. Hou de uiterste inschrijfdatum in de gaten!
Iedere vergunninghouder zal nog een mail ontvangen van zijn verantwoordelijke.
Nieuw voor dit jaar: goldlabels ontvangen hun te zwemmen wedstrijden via trainer Martijn. Inschrijvingen voor goldlabels rechtstreeks via GOLD-sportsecretaris.

Start trainingen:
Zwemschool: 4/9/2015
Jeugd C / Jeugd B: 2/9/2015
Comp B / Comp A: 2/9/2015
Jeugdgoldlabels: 2/9/2015.

Straks verschijnt ook de maandplanner op onze site. In deze maandplanner wordt een vast stramien voor de trainingen weerhouden, uitzonderingen worden per mail of via de trainer medegedeeld.
De wedstrijden worden ook weergegeven alsook de uiterste inschrijfdatum.

Kalender nieuw zwemseizoen 2015-2016
Een voorlopige kalender GM is terug te vinden onder de 'knop programma wedstrijden'. Deze wordt in de loop van volgende week verfijnd. Hou de uiterste inschrijfdata in de gaten!

124384 bezoekers sinds 11/01/2003