Twittter
facebook
Vlaamse jeugdkampioenschappen
GOLD Swimming Team site
Info zwemclub
Info wedstrijden
Maandplanner
Wedstrijdkalender
Controle inschrijvingen
Programma wedstrijden
Definitieve inschrijvingen
Clubrecords
Media
Prov WVL
VZF
Open water knop
Splash
 
 

Badhuis Welkom op de website van GOLD Swimming Team - Afdeling Menen (GM).Volgende wedstrijd: IC WVL in Zwevegem op 29/11/2015.
 
BK korte baan
Gold zette met Emmanuel Vanluchene, Matthieu Mattelaer die beiden van zich lieten spreken, dit weekend hoogstaande prestaties neer. Onze MZK ‘ ers Herman Lara, Himpe Jannes en Tim Camerlynk waren ook van de partij. In deze open wedstrijd (geen leeftijdscategorieën) met alle Belgische Toppers is het als cadet of junior geen gemakkelijke opgave om zich in de kijker te zwemmen. Bij ons echter wekken de resultaten toch de nodige indruk.
Bijna op alle gezwommen nummers werden besttijden gehaald. Enkele clubrecords van o.m. van Gaëlle Halsberghe en Jonas Beelprez werden gebroken.
Het harde werk en de samenwerking binnen de Gold Swimming Team groep loont !
Live slow, swim fast !

De gold uitslag
De uitslag
   commentaar (1)


Podium 200 WS te Brugge op 8/11/2015
   commentaar (4)


Uitslagen memoral Anteunis Gent 24-25/10, Pacofeest Tielt 24
Op de Memorial Anteunis zetten de Goldlabels opzienbarende prestaties neer. Op het Pacofeest maakten onze jongste zwemmertjes kennis met wedstrijdzwemmen en sommige ook met het podium. Tijdens de 400 m van Tielt zwommen de meisjes van 2006 zich in de kijker met een volledig Gold Podium op de 400 m CR met nog een 4 de plaats erbij
* memorial Anteunis Gent 24-25/10 : uitslag GOLD of volledige uitslag
* Pacofeest Tielt 24/10 : volledige uitslag
* 400m van Tielt 25/10 : uitslag GOLD of volledige uitslag
   commentaar (1)


Seizoen 2015-2016 opgestart
Ziezo de eerste wedstrijden zitten erop. Zowel de goldlabels, goldjeugdlabels en overige competitiezwemmers kwamen al aan de start en dit op verschillende lokaties. Alhoewel de inzet zoals altijd mateloos is, de prestaties beloftevol, de medailles in het rond vliegen, zijn nog niet alle zwemmers messcherp.

Laat ons nog wat trainen

de uitslagen

De Gold Uitslag
De volledige uitslag
De volledige uitslag ISF Aachen
Uitslag Gold ISF Aachen
   commentaar (0)


Relaas van de voorbije Golden Summer
Hierbij een totaal verslag van de prestaties van voorbije zomer. neem wat tijd en klik hier

De start van het nieuwe wedstrijdseizoen laat nog wat op zich wachten. Vandaag werd immer de interclub Torhout afgelast wegens technisch defect in het zwembad.
   commentaar (2)


Zwemseizoen 2015-2016
Onze wedstrijdkalender staat op de site. De samenstelling van de diverse groepen staat bovenaan het blad met het aantal trainingen per week.
In de kalender zelf kan je zien welke groepen deelnemen aan welke wedstrijden. Hou de uiterste inschrijfdatum in de gaten!
Iedere vergunninghouder zal nog een mail ontvangen van zijn verantwoordelijke.
Nieuw voor dit jaar: goldlabels ontvangen hun te zwemmen wedstrijden via trainer Martijn. Inschrijvingen voor goldlabels rechtstreeks via GOLD-sportsecretaris.

Start trainingen:
Zwemschool: 4/9/2015
Jeugd C / Jeugd B: 2/9/2015
Comp B / Comp A: 2/9/2015
Jeugdgoldlabels: 2/9/2015.

Straks verschijnt ook de maandplanner op onze site. In deze maandplanner wordt een vast stramien voor de trainingen weerhouden, uitzonderingen worden per mail of via de trainer medegedeeld.
De wedstrijden worden ook weergegeven alsook de uiterste inschrijfdatum.
   commentaar (1)


Kalender nieuw zwemseizoen 2015-2016
Een voorlopige kalender GM is terug te vinden onder de 'knop programma wedstrijden'. Deze wordt in de loop van volgende week verfijnd. Hou de uiterste inschrijfdata in de gaten!
   commentaar (0)


BK Charleroi
Klik hier om de uitslag van het BK Charleroi te bekijken : uitslag GOLD of volledige uitslag. De 10 GOLD zwemmers behaalden 13 finales, 6 podiums (2x goud, 2x zilver, 2x brons), 19 besttijden, 35 tijden vanaf 10 Rudolph punten. Proficiat!
   commentaar (0)


Een mooi verhaal
Een verslag over het BJK kan ook iets anders zijn dan een opsomming van tijden en prestaties. Hieronder kunt u het verhaal van het BJK lezen in een iets andere verteltechniek dan u gewoon bent. Met dank aan Frederic Dehaudt

Het verhaal kunt u hier lezen
   commentaar (1)


BJK results
De 12 Goldjeugdlabels hebben loeihard gezwommen. De chrono werd niet gespaard. Naast een resem aan besttijden behaalden we 8 podiumplaatsen (1x goud, 5x zilver, 2x brons), 28 top 10 plaatsen, 21 tijden met 10 Rudolphpunten of hoger en 0 uitsluitingen.
MZK 'er Malou werd Nationaal Kampioen bij de 11 jarigen op de 400 m CR. Matis en Indra zwommen telkens besttijden en vele top tien plaatsen. Proficiat !

uitslag GOLD of volledige uitslag.

Fotogalerij met prachtige foto's :
Fotos BJK
   commentaar (1)


Succes op het BK
Wij wensen de Gold Labels veel succes toe op het BK !
Voor MZK hebben we Jodie, Lara, Jannes, Tim en Guillaume aan de start!
Go Team BJK !
Definitieve inschrijvingen

   commentaar (0)


Uitslagen zomercriterium
Inmiddels hebben we wat tijd om de uitslagen van het zomercriterium wat naderbij te bekijken. Er werd snoeihard gezwommen. De besttijden voor volgend seizoen staan messcherp. Proficiat aan alle zwemmers.
De Gold Uitslag
De volledige uitslag
We zien jullie mss op de babe ?
   commentaar (1)


Hodme Dag 12
Tzit er op…
Wat is de tijd snel gegaan. 12 dagen zijn voorbij gevlogen alsof het niks was.
Het is nochtans niet dat we niet getraind hebben. Er werden alles samen weer een paar duizend kilometers afgemaald, soms rustig, soms heel snel; heel vaak onder de blakende zon, af en toe eens onder de deugddoende schaduw van een wolkje.


Vanmorgen werden de Trials afgewerkt. Tussen 8 & 9 werd en geracet, gestuikt & afgezien. Nu is het een kwestie van de taper z’n werk te laten doen (jeugd) of om nog een weekje verder te trainen vooraleer de laatste lijn in te zetten richting BK (Gold Labels).

We mogen gerust zeggen dat we een fantastische groep zwemmers mee hadden. Een goede attitude, mooie teamspirit & de bereidheid om hard te trainen wanneer gevraagd. De basis werd gelegd voor mooie kampioenschappen; we hebben er alle vertrouwen in dat het training labeur straks bekroond wordt.

Chapeau zwemmers voor jullie inzet; bedankt supporters voor jullie likes & reacties.
Tot morgen in Zaventem
   commentaar (4)


Hodme dag 11
De voorlaatste dag al, en voor de jongsten is het taperen begonnen, dus minder meters en sleutelen aan de laatste details. De open water groep kreeg vandaag een ‘rustige’ volume-dag voorgeschoteld (=15,5km). Hun collega Gold Labels hadden het minder makkelijk en moesten vanmorgen flink aan de bak; deze middag kregen ze dan wel een rustige training in functie van de Golden Trials morgen.

3 keer raden wat we vanmiddag gegeten hebben?
We willen alvast meegeven aan alle mama’s om zoon/dochter bij terugkeer niet te bruusk te laten afkicken van de kip en rijst ten einde serieuze ontwenningsverschijnselen te vermijden.
De reusachtige portie spaghetti vanavond wist gelukkig wel het monotone te doorbreken.

Morgen dus al onze laatste dag in Hodme, en we gaan er nog een serieuze lap op geven.
De collega’s in Genk hebben vandaag alvast het goede voorbeeld gegeven!
   commentaar (0)


Hodme dag 10
Dag 10 en de vermoeidheid doet hier en daar zijn intrede.
Niet abnormaal na het vele en harde trainings-labeur van de voorbije periode.

Voor de Jeugd Labels zit de ‘taper’ er aan te komen, dus de teller van de metertjes gaat naar beneden, en verder is het een kwestie van de rust zijn ding te laten doen.
De ouderen gaan nog even door en dus krijgen ze geregeld nog eens tegen hun tanden, zowel in het water als op het droge.

Met een olympisch kampioen (200 schoolslag) die traint in hetzelfde complex, en slaapt in hetzelfde hotel kon het niet anders dan dat we toch even een foto- en handtekeningsessie inlasten, en vandaag was het ideale moment. Samen op de foto met Daniel Guyrta of even de badmuts laten tekenen; hopelijk werkt het inspirerend…

Wat schafte de pot vandaag? Wel, geen rijst (oef!), maar pasta met kip en puree met een soort koeientong. Een welkome afwisseling en dus werden de bordjes vlotjes geleegd.

Intussen worden ook de voorbereidingen voor de Golden Trials opgestart, en tussendoor volgen we ook de (goede!) prestaties van de zwemmers op het Zomercriterium. Blijven gaan met die banaan ginder in Genk!

Stilaan loopt de stage naar zijn einde, maar voor het zover is genieten we nog even van de Hongaarse zonnestralen. Tot morgen voor meer Hodme-nieuwtjes!
   commentaar (0)


122827 bezoekers sinds 11/01/2003

© 2002 concept zwemclub.be .. Hosted by prodius.be

 
Arena
vereecke
Badhuis
Calis Projects
Delaware
De Saedeleer
Dazzle Events
Lauwers
snickers