Zwemfed
Clubrecords
Open water
Privacy policy

Badhuis Welkom op de website van GOLD Swimming Team - Afdeling Menen (GM). Volgende wedstrijd: 1ste dag PC HL WVL - Zwevegem (2/10).

Info inschrijvingen volgend seizoen
Voor de inschrijvingen van volgend seizoen ontvangen alle leden van vorig seizoen via mail een uitnodiging tot her-inschrijving voor de zwemschool.
Jaarlijks doen we dit na 15 augustus.

Onderaan dit bericht kan u info vinden over de werking van onze zwemschool. Het document 'werking zwemschool' leest u best van onder naar boven. We starten onderaan met de zwemlessen van het zwembad en daarna nemen wij over met de kikkervisjes --> kikkers enz ...

Nieuwe geïnteresseerden kunnen hun gegevens opsturen naar het emailadres eddy.devriese@goldswimmingteam.be, er zal dan contact opgenomen worden.

Deze mails worden niet dagelijks behandeld, het kan best enkele dagen tot enkele weken (zeker in verlofperiodes) duren voor u antwoord krijgt.

Nieuwe leden worden toegelaten wanneer de bezetting van de groep waar men zou moeten starten het toelaat. Direct na de zwemlessen op 6 jaar starten met zwemmen is het makkelijkst. Kinderen van bv 9 jaar kunnen moeilijker starten bij hun leeftijdsgenoten vermits deze reeds 3 jaar zwemmen en reeds verschillende stijlen beheersen.

Nieuwe kandidaten sturen een mail met volgende gegevens :
naam zwemmer, geboortedatum, geslacht met een korte omschrijving van het niveau van de zwemmer indien mogelijk.

Doelstellingen zwemschool.
Werking zwemschool.